mrt 13 2018

17 maart – Jarige SGP organiseert ‘kinderboerderij’

H’VELD-G’DAM – In 2018 bestaat de SGP 100 jaar. Om dit gedenkwaardige feit ook plaatselijk te vieren, ‘trakteert’ de SGP, de jeugdige inwoners op een tijdelijke ‘kinderboerderij’. Deze wordt gehouden aanstaande zaterdagochtend 17 maart. SGP-lijsttrekker Arjan Meerkerk: “Wie de jeugd heeft, heeft ook de toekomst: daarom hebben wij ervoor gekozen om het 100-jarig bestaan van onze partij met deze activiteit voor de jeugd te vieren. Alle kinderen uit het dorp zijn van harte welkom!”

Er zijn diverse dieren, die geknuffeld of geaaid kunnen worden. Daarnaast zijn er twee springkussens, zodat kinderen hun hart kunnen ophalen. Uiteraard is er ook iets lekkers te eten en te drinken (ook voor volwassenen).

Met toestemming van Fien Wonen (voormalig Omnivera) wordt voor deze gelegenheid het braakliggende terrein op de hoek Molenstraat- Stationsstraat tijdelijk omgevormd tot een heuse SGP-kinderboerderij.
De ‘kinderboerderij’ start rond 9.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Jong en oud is van harte welkom. Op de website van de SGP (www.sgphg.nl) kan een kleurplaat en puzzel worden gedownload. Tegen inlevering hiervan krijgen kinderen een SuperGaaf Prijsje. Hartelijk welkom!