feb 15 2017

18 Februari – STYLZ vinyl edition met Special Guest DJ Wilburt

SLIEDRECHT – Aanstaande zaterdag 18 Februari 2017 is het weer opnieuw tijd voor het programma STYLZ op Merweradio/Merwe-RTV, Hét programma waar vooral de serieuze “elektronische” muziek centraal staat met al haar ‘groeven.`

STYLZ RADIOSHOW-VINYL EDITION-SPECIALE EDITIE VAN STYLZ MET “NORMAN V.K.!!” and SPECIAL GUEST: DJ W(ILBURT).

Zoals altijd ligt de presentatie en de muziek in de handen van “Norman V.K.”maar deze keer is het weer een speciale uitzending met speciale terugkerende gast DJ Wilburt uit Rotterdam die in het verleden een goede reputatie heeft opgebouwd met zijn `funky’ electronic sound in een aantal clubs in het centrum van Rotterdam.

DJ Wilburt is al een aantal malen als gast geweest bij STYLZ Radioshow. Hij staat bekend om zijn electronic funk & underground deep & chicago house sound. Oftewel-Hour 1: Electronic funk, disco, deep, ambient & Chicago house.

Deze bijzondere editie van STYLZ is een speciale Vinyl-Editie. Er zal in tegenstelling tot alle andere uitzendingen ALLEEN VINYL gedraaid worden vanaf 20.00 uur. Oftewel 2 uur lang vette underground electronic grooves.

En natuurlijk zal Norman zoals gebruikelijk zijn “huisstijl” van het welbekende radioprogramma STYLZ uit de Drechtsteden en de Alblasserwaard ten gehore brengen met een portie van underground electronics, Hour 2: Synthpop, deep space techno, italo, minimal wave, electroclash, new beat & electronic body music.

Tot zaterdag 18 Februari van 20.00-22.00, oftewel: 2 uur lang muziek van Vinyl!!
BE THERE!:

OP:
-105.4 FM
OF:
-webcam + stream:
http://www.merwertv.nl/liveflash/

OF:
-audiostream:
http://www.merwertv.nl/live-audio-merweradio/
Draaischema:
20:00-21:00 DJ Wilburt
21:00-22:00 DJ Norman