mei 15 2018

19 mei – Twee internationale acts in The Moonshine in Sliedrecht

SLIEDRECHT – We hebben er maanden op moeten wachten maar a.s. zaterdag is het zo ver: Met The Deltaz in het hoofdprogramma beloofd het weer een avond smullen te worden. We gooien er echter nog een schepje bovenop met een band uit San Francisco, in het voorprogramma: Battlehooch!

Battlehootch brengt psychedelische rock gemixt met pop en af en toe een uitschieter naar de blues of zigeuner. Rond de klok van 22.00 uur start onze hoofdact: The Deltaz, uit het zonnige Los Angeles. The Deltaz werd gevormd door twee broers, John en Ted Siegel, toen zij nog op high school zaten.

Gedurende meer dan 10 jaar werd door de broers hard gewerkt om een breed scala aan sounds onder de knie te krijgen, van zware blues en psychedelische rock tot klassieke country en folk. De combinatie van sterke vocale harmonieën, krachtig muzikaal vakmanschap en een meer dan geweldig repertoire maken van The Deltaz een band die staat als een huis. Een volledig Californische avond met twee bands in The Moonshine. We starten wat vroeger dan normaal, rond 21.00 uur, dus zorg dat je lekker op tijd komt voor dit feest der live muziek. Ook deze avond is de entree weer gewoon gratis dus redenen genoeg voor een volle avond genieten in The Moonshine!