aug 12 2018

54 neppe merk jassen aangetroffen na verkeersovertreding

SLIEDRECHT – Op vrijdag werden agenten opgeroepen voor een aanrijding op de rijksweg A15 ter hoogte van Sliedrecht. Terwijl zij daar stonden kwam er een wit bedrijfsbusje langs rijden. Deze reed langs de file over de rijstrook welke afgekruist was voor de aanrijding.

Voor deze overtreding is de bestelwagen aangehouden. Tijdens deze staande houding zagen de agenten achterin het voertuig 10 blauwe vuilniszakken liggen met een grote hoeveelheid kleding. Volgens de inzittende zou deze kleding uit Frankrijk komen en worden verkocht op diverse markten in Nederland.

Het vermoeden onstond dat het om neppe merk kleding ging. De 28-jarige man uit Vlaardingen en 31-jarige man uit Rotterdam, konden beiden niet de herkomst van deze kleding aantonen. Op het politiebureau bleek het te gaan om 54 neppe jassen van een duur merk. Onderzoek naar deze kleding en deze twee mannen volgt nog.

Voor het negeren van het “rode kruis” heeft de bestuurder een boete gehad. De hoogte van dit boetebedrag zal door de officier van justitie worden bepaald.

Foto : Politie Drechsteden Buiten